Heinner, Pareri Despre Frigidere, Side by Side, Combine Frigorifice, Congelatoare si Lazi Frigorifice

Heinner logo PareriHeinner, o firma a carei denumire s-ar putea sa va sugereze anumite radacini germane, este de fapt un brand destul de ieftin de aparate electrocasnice, ce este detinut de catre o firma de distributie mare din Romania. Aceasta marca este inregistrata de catre NOD, sau Network One Distribution, distribuitorul principal de produse cu care colaboreaza eMAG.

Sub acest brand, veti gasi in general produse de calitate medie, la un pret foarte corect. Raportul pret/calitate este destul de bun, iar daca va doriti un aparat electrocasnic (mic sau mare) care sa isi faca treaba acceptabil, fara sa coste mult dar si fara sa ofere foarte multe functii avansate, atunci brandul Heinner este unul la care ar trebui sa va uitati.

Pareri despre aparatele frigorifice Heinner

Pareri aparate frigorifice Heinner

In general, am o parere buna despre Heinner, si cred ca majoritatea utilizatorilor cu un buget mic spre mediu vor fi multumiti cu ce gasesc in oferta lor.

Produsele lor au specificatii decente, calitatea constructiei tinde sa fie medie, iar pretul de achizitie este relativ scazut, pentru ce ofera.

Noi, cei de la SuperFrigider.ro, suntem in special interesati de aparatele lor frigorifice, astfel incat acestea sunt electrocasnicele pe care le vom analiza din oferta lor.

Totusi, brandul Heinner este unul cu o oferta foarte bogata, in toate categoriile de aparate electrocasnice, atat mici cat si mari.

Mai jos, aveti o mica analiza asupra fiecarei categorii de aparate frigorifice de la Heinner, impreuna cu cel mai apreciat model in fiecare caz.

Parerile, pro sau contra, sunt in special cele lasate de catre utilizatori, bazate pe experienta lor cu aceste aparate frigorifice Heinner.

Frigidere Heinner – Pareri

In zona frigiderelor Heinner, descoperim cateva modele relativ simple, aparate ce isi vor face treaba destul de bine, fara totusi sa aiba cine stie ce eficienta energetica sau functii extra incluse. Ca in fiecare alt caz, atunci cand vorbim de catre frigiderele Heinner, parerile sunt in general ca aparatele sunt oferite la un pret corect pentru ce ofera. Raportul pret/calitate este cel cautat, iar daca mai luam si extra-garantia in calcul, atunci avem chiar destule motive sa achizitionam aceste electrocasnice, daca bugetul disponibil este unul limitat.

Heinner HF-205A+, 205 l, Clasa A+

Heinner HF-205A

 • Raportul pret/calitate.
 • Design placut.
 • Model silentios.
 • Sistem dezghetare automat la frigider.
 • Congelator dimensiuni mici.

Vezi pretul la: eMAG

Colectia de frigidere Heinner include 13 modele in acest moment, si discutam aici doar de versiunile cu 2 usi si capacitate ceva mai mare (200+ litri), nu de modelele bune pentru minibar. Majoritatea au preturi sub 1000 de lei, cel mai scump fiind undeva intre 1500 si 2000, deci le putem considera frigidere de buget.

Capacitatea variaza, dar majoritatea sunt modele mici, cu mai putin de 250 litri volum net total, desi exista si doua cu peste un volum de peste 400 litri.

In ce priveste sistemul de dezghetare, doar 2 din 13 au sistem Full No Frost, dar mai mult de jumatate ofera aceasta optiune macar pentru zona frigiderului.

Clasa energetica este A+ la 11 din 13 modele, celelalte doua fiind incadrate la A si A++.

Dupa cum se vede, aparatele celor de la Heinner se incadreaza undeva la clasa buget, fiind modele cu performante decente, fara sa iasa in evidenta prea mult totusi.

Am analizat ratingurile lasate de clienti pentru frigiderele Heinner cu 2 usi, 7 din cele 13 modele disponibile in acest moment avand si reviewuri cu pareri ale clientilor.

Nota medie este de 4.4 din 5 stele, cu un total de 22 reviewuri lasate de catre clienti. Avand in vedere clasa buget la care se incadreaza produsele lor, as zice ca raportul pret-calitate este unul foarte bun.


Combine Frigorifice Heinner – Pareri

Cand vine vorba de combinele frigorifice ale celor de la Heinner, din nou avem o parere destul de buna, la fel ca si utilizatorii lor. Aparatele lor din aceasta categorie sunt ceva mai populare decat frigiderele lor, si in general sunt aparate aflate intr-o categorie inferioara de pret, dar cu un design placut si cu abilitati medii spre bune. Majoritatea au clasa A+ sau A++, capacitate medie, iar variantele ceva mai scumpe mai vin si cu Full No Frost, dar nu este cazul la toate. Cea mai populara combina frigorifica Heinner o puteti vedea mai jos, din nou un model ieftin si accesibil, dar care isi va face treaba foarte bine in banii aia.

Heinner HC-H273WA+, 273 l, Clasa A+

Combina frigorifica Heinner HC-H273WA

 • Pretul excelent.
 • Capacitate buna a frigiderului, doar medie pentru congelator.
 • Sistem dezghetare automat la frigider.
 • Model silentios (42 dB)
 • Simplu si ieftin, deci fara functii extra.

Vezi pretul la: eMAG

Am analizat si oferta Heinner la combine frigorifice, si am descoperit ca au in total 25 de modele, categoria fiind una mult mai bine acoperita. Preturile in acest moment variaza intre 799 si 2580 lei, deci avem din nou produse accesibile, dar impreuna cu unele combine frigorifice mai moderne.

Marea majoritatea a combinelor sunt de tip standard, desi s-a strecut si un model incorporabil printre ele. Volumul net total este mic spre mediu, variind intre 250 si 350 litri.

Circa 50% dintre modele sunt incadrate la clasa A+, cu 4 modele fiind la A++ iar alte 8 la clasa A.

Tehnologia Full No Frost este disponibila pe doar 6 modele, altele avand fie tehnologia FrostLess sau No Frost la un singur compartiment.

Veti descoperi si cateva modele cu tehnologie avansata, cum ar fi display cu touchscreen, functii gen Holiday sau Child Lock, dar acestea vor fi in minoritate.

O buna parte dintre combinele frigorifice din oferta eMAG are si reviewuri lasate de catre utilizatori, 16 modele avand parerile celor ce le-au achizitionat.

Ratingul mediu lasat de acestia este de 4.5 stele din 5 posibile, cu un total de 79 pareri exprimate de cumparatori.


Side by Side Heinner – Pareri

Cand vine vorba de frigidere side by side Heinner, exista cateva modele foarte apreciate de catre utilizatori, pretul acestora fiind destul de mult sub cele mult mai avansate. In ciuda acestui lucru, modelele de acest tip au un raport calitate/pret extraordinari, fiind printre cele mai ieftine de pe piata, dar in acelasi timp cu un design si cu functii care le apropie de versiunile considerate Premium. De multe ori, veti putea achizitiona un side by side enorm de la Heinner, la pretul cu care v-ati lua o combina frigorifica mult mai mica de la alti producatori.

Heinner HSBS-520NFX+, 516 l, Clasa A+, Full No Frost

Pareri side by side Heinner HSBS-520NFX+

 • Raport calitate/pret extraordinar.
 • Capacitate foarte mare, 516 litri.
 • Clasa energetica A+
 • Tehnologia Full No Frost.
 • Design deosebit.

Vezi pretul la: eMAG

O categorie pe care in mod normal n-ai vrea sa o asociezi cu un brand de buget, cea a frigiderelor side by side, are destul de multe aparate de la Heinner, iar majoritatea va vor surprinde. Au nu doar un design placut, dar mai sunt si incapatoare, au si tehnologie Full No Frost, impreuna cu un pret mult sub medie (intre 1999 si 3900 lei).

Cei de la Heinner au 12 frigidere side by side in acest moment, o oferta destul de buna, ce cuprinde modele cu o capacitate neta intre 401 l si 517 litri. Au atat variante cu 2 usi cat si cu 4 usi, cu display extern sau fara, cu dozator de apa rece sau fara, etc.

Designul lor este in general unul placut, culoarea aleasa fiind fie tip inox fie negru.

Ratingul mediu lasat de catre utilizatori este de 4.67 stele din 5 posibile, cu 157 de reviewuri lasate la 10 modele diferite. Se poate vedea cu usurinta, ca oamenii sunt foarte multumiti de achizitia facuta, cand vine vorba de frigiderele side by side de la Heinner, acestia avand pareri bune despre ele.


Congelatoare Heinner – Pareri

Cand vine vorba de congelatoare, avem un model destul de avansat pe care vi-l sugeram, un model cu capacitate buna, cu display si cu tehnologie No Frost, la fel de avansat ca orice alt aparat frigorific de acest tip. Este foarte apreciat de catre utilizatori, dupa cum veti vedea si din reviewurile si parerile lor, la linkul de mai jos.

Heinner HFF-260NF+, 260 l, 7 sertare, Clasa A+, No Frost

Congelator Heinner HFF-260NF

 • Congelator capacitate mare, 260 litri.
 • Tehnologie No Frost.
 • Display extern si control electronic, aparat modern.
 • Functie congelare rapida si ECO.
 • Foarte apreciat de utilizatori.

Vezi pretul la: eMAG

In ce priveste congelatoarele verticale din oferta celor de la Heinner, acestia au 15 modele diferite in acest moment, majoritatea destul de apreciate de catre utilizatori.

Cu preturi intre 700 si 2000 lei, iar cu capacitatea de stocare intre 82 si 280 litri, congelatoarele Heinner se vor potrivit nevoilor multor utilizatori. Au atat modele de baza, cat si unele mai avansate, chiar si cu tehnologie No Frost in cateva cazuri, sau cu display LCD sau touchscreen in altele.

Ratingul mediu, lasat de catre cei ce au achizitionat congelatoare Heinner, este de 4.65 stele dintr-un maxim de 5 posibile. Calculele au fost facute pe baza a 114 reviewuri lasate de catre utilizatori, pentru 10 tipuri de congelatoare.


Lazi Frigorifice Heinner – Parerile Utilizatorilor

In ce priveste parerea noastra despre lazile frigorifice Heinner, consideram ca acestea sunt printre cele mai potrivite pentru majoritatea utilizatorilor. Pentru lazi frigorifice, nu este nevoie la fel de multa tehnologie si design ca la o combina, astfel incat variantele de la Heinner isi vor face treaba foarte bine, si la un pret super accesibil. Raportul pret/calitate fiind excelent, parerea utilizatorilor este ca aceste lazi frigorifice sunt o alegere buna.

Heinner HCF-205NHA+, 200 l, Clasa A+

Lada frigorifica Heinner HCF-205NHA

 • Capacitate buna, 200 litri.
 • Consum OK de energie electrica, clasa A+ (222 kWh/an).
 • Congelare rapida.
 • Display rezistent la apa.
 • Sistem dezghetare manual.

Vezi pretul la: eMAG

O alta categorie de aparate frigorifice, in care marca Heinner este destul de populara, acestia avand 17 modele de lazi frigorifice in acest moment, din care 14 au reviewuri si pareri destul de pozitive lasate de catre utilizatori.

Cu preturi accesibile, undeva intre 700 si 1600+ lei pentru cele disponibile in acest moment, oferta este pentru lazi frigorifice cu o capacitate intre 95 si 420 litri, acoperind astfel cam orice nevoie. Toate apartin clasei energetice A+, deci din acest punct de vedere nu sunt prea multe optiuni.

Lazile frigorifice Heinner au un rating mediu de 4.75 stele din 5 posibile. S-au luat in calcul 303 reviewuri, lasate de catre utilizatori la 14 din cele 17 lazi frigorifice vandute de Heinner in acest moment.

Simple, ieftine dar si incapatoare, aceste lazi isi fac treaba, iar cei ce le achizitioneaza apreciaza acest lucru.


Garantie si Service

Am observat la cei de la Heinner o preocupare foarte sanatoasa pentru a asigura clientului anumite avantaje atunci cand vine vorba de partea de garantie si service.

Sistemul lor de Pickup & Return este unul de calitate, care ofera utilizatorului preluare si returnare gratuita, deci in cazul in care primiti totusi un produs care are probleme, nu veti avea costuri suplimentare sau prea mare bataie de cap cu acest proces de reparatie.

In plus, garantia Heinner este cu durata de 3 ani, foarte buna, aratand ca au incredere in calitatea produselor lor si ca isi permit sa ofere un astfel de timp mai extins.

CONDITII DE GARANTIE ELECTROCASNICE  MARI:

Aparatele frigorifice Heinner vin cu 3 ani garantie, cu optiunea de diagnosticare la domiciliu, si in plus au si urmatoarele avantaje:

     ► Acoperire nationala, service-ul fiind asigurat la domiciliul dumneavoastra de catre un reprezentant autorizat.
     ► Consultanta si diagnosticare gratuite pe toata perioada de garantie.
     ► Economie de timp.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.