Miele, Pareri Despre Frigidere, Combine Frigorifice si Congelatoare

Alegerea unui aparat frigorific Premium nu este neaparat o alegere usoara, pentru ca exista destule optiuni la care sa va uitati in zilele noastre, chiar si in gama superioara de pret. Astazi, analizam produsele celor de la Miele, un producator German de astfel de produse de top, cu preturi foarte mari dar si cu o calitate a fabricatiei excelenta. Va spunem si pareri despre frigiderele Miele, combinele frigorifice sau congelatoarele lor. Ne-am uitat nu doar la specificatii si calitatea fabricatiei, dar si la notele lasate de catre cei ce au cumparat produsele lor in trecut.

In trecut, am avut si un articol cu pareri despre Liebherr, un alt producator de renume in acest spatiu, al aparatelor frigorifice premium.

Pareri Despre Aparatele Frigorifice Miele

Pareri frigidere MieleParerile despre aparatele frigorifice ale celor de la Miele vor fi destul de bune in general. Miele este un producator de origine Germana, din game Premium, ce ofera aparate electrocasnice de foarte buna calitate, dar la un pret destul de mult peste medie. Sunt mai accesibile pentru clasa medie din Occident, si deci mai des intalnite acolo, unde sunt achizitionate pentru a functiona in stare perfecta pe perioade de peste 10 ani.

Desi de multe ori au preturi de pornire chiar si de patru ori mai mari decat ale altor producatori, Miele se asigura ca ofera produse de cea mai buna calitate. In timp ce alti producatori au productia mutata undeva prin China, Miele fabrica majoritatea aparatelor electrocasnice chiar in Germania, iar atentia la detaliu este una foarte buna. In prezent, compania are 17,500 angajati si o cifra de afaceri de peste 3 miliarde de Euro. Aproximativ 1 miliard de EURO este obtinut de pe piata din Germania.

Considerata un brand similar cu Mercedes, doar ca in categoria electrocasnicelor, firma este una apreciata de cei cu dare de mana, dispusi sa cheltuiasca mai mult pentru a-si dota bucatariile cu aparatele cele mai bune de pe piata. In plus, acestia au si aparate profesionale, potrivite pentru utilizarea in restaurante si hoteluri.

Combinele Frigorifice Miele – Pareri

Cea mai populara categorie din gama de aparate frigorifice a celor de la Miele, ar fi cea a combinelor frigorifice. In momentul de fata, producatorul are 13 aparate diferite in aceasta zona, iar cel mai ieftin model se invarte undeva in jurul a 4,000 de lei, adica un pret la care multe alte firme se opresc. Cele mai scumpe se duc chiar si pana la 14,000 lei. Poate parea mult, dar in vestul Europei asta ar insemna circa 3,000 de euro, adica salariul pe o luna. Sunt produse premium, si se vede in calitatea constructiei, dar si in preturile la care sunt oferite.

Miele KFN 29233 D, 361 l, Clasa A+++

Miele KFN 29233 D

 • Capacitatea buna, 361 l.
 • Clasa energetica A+++.
 • Material tip Black Board (tabla neagra pentru mesaje).
 • Tehnologie No Frost.
 • Functii interesante (FlexiLight, SoftClose, etc).

Vezi pretul la: eMAG

Frigidere Miele – Pareri

O categorie destul de saraca in produse, frigiderele Miele nu par sa fie targetul principal al acestui producator, acestia preferand combinele frigorifice. Ofera totusi un aparat de tip racitor, deci fara congelator inclus, si este un produs excelent pentru cei ce au nevoie de asa ceva. Are capacitatea buna, fiind un frigider de mari dimensiuni, clasa energetica este una buna, iar calitatea tipica Miele se vede in constructia sa si in materialele folosite. Bineinteles, si pretul este unul foarte mare, tipic pentru acest producator.

Miele K 28202SD, 381 l, Clasa A++

Frigider cu o usa Miele K 28202SD

 • Capacitate foarte buna, racitor de 381 L.
 • Clasa energetica A++
 • Calitatea Miele, materiale placute si performante bune.
 • Sistem DynaCool cu racire dinamica.
 • Nu are compartiment pentru congelator.

Vezi pretul la: eMAG

 

Congelatoare Verticale Miele – Pareri

Miele ofera cateva modele de congelatoare verticale, aparate cu capacitate mica spre medie, de 150-200+ litri. In ciuda capacitatii scazute, pretul este unul standard pentru acest producator din categoria Super Premium. De la calitatea materialelor folosite, la inchiderea de tip SoftClose, optiunea de Touch Control sau dezghetarea automata, exista multe detalii mici care explica pretul ridicat al acestor produse. Varianta preferata de noi este mentionata mai jos.

Congelator MIELE FNS 37402 i, 213 l, Clasa A++

Congelator Miele

 • Congelator incorporabil, calitate de constructie premium.
 • Capacitatea de 213 l.
 • Clasa energetica A++.
 • Tehnologie SoftClose, Touch Control, No Frost, etc.
 • Pretul ridicat, mult peste media categoriei.

Vezi pretul la: eMAG

Despre Miele – O Scurta Istorie

Infiintata la sfarsitul secolului 19, in 1899, Miele & Cie nu a inceput ca un producator de aparate electrocasnice totusi. 11 ani mai tarziu, in 1910, lanseaza prima masina de spalat rufe sub brandul propriu, utilizand in acest scop un motor electric gandit de ei. Au si modele cu balans in anii 30, impreuna cu primele lor aspiratoare. Chiar si pe timp de razboi, Miele inca producea masini de spalat, 22,000 de bucati iesind de pe portile fabricii in 1940.

Au revenit apoi la electrocasnice, cu multiple versiuni de masini de spalat lansate in anii 50. In deceniile care au urmat, Miele a continuat sa lanseze noi tipuri de electrocasnice, de la cuptoare incorporabile la frigidere, si au imbunatatit atat calitatea produselor cat si designul acestora.

O firma cu 17,500 de angajati in prezent, si cu majoritatea productiei in Germania, Miele are costuri de productie mai mari, dar si calitatea este superioara celor venite din China. Cifra de afaceri este de aproximativ 3 miliarde euro pe an.

 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.