Liebherr, Pareri Despre Frigidere, Combine Frigorifice, Side by Side, Congelatoare si Lazi Frigorifice

De peste 60 de ani, cei de la Liebherr ofera produse de calitate foarte buna, iar in zilele noastre sunt recunoscuti pentru aparatele din gama Premium. Sunt aparate frigorifice apreciate de toata lumea, singura problema cu ele fiind faptul ca sunt si printre cele mai scumpe. Mai putin cunoscute la noi, in special din cauza pretului ridicat, aparatele frigorifice Liebherr sunt considerate printre cele mai bune electrocasnice din aceasta gama, si sunt des intalnite in Occident. Daca sunteti in cautarea unor pareri despre frigiderele Liebherr si despre celelalte aparate frigorifice oferite de ei, veti descoperi ca ele sunt mai intotdeauna foarte pozitive.

Aparate frigorifice LiebherrCalitatea produselor si a fabricatiei, atentia la detalii si selectia atenta a celor mai bune materiale, toate contribuie la aceste aparate frigorifice Liebherr si la parerea foarte buna a utilizatorilor.

Daca va uitati doar la specificatiile acestor aparate, poate nu veti intelege imediat de ce sunt atat de apreciate si de scumpe, pentru ca veti gasi frigidere de la alte firme cunoscute si la 50% din pretul cerut de Liebherr. Dupa cum spuneam mai sus, diferenta vine din atentia la detaliu, calitatea fabricatiei, materialele alese. In loc sa incerce sa balanseze toate aceste lucruri, pentru a obtine aparate cu un raport calitate/pret cat mai bun, Liebherr pare sa incerce sa obtina cel mai bun produs posibil, pretul fiind mai putin important.

Gama de produse Liebherr include peste 200 de modele, deci nu vorbim de o firma mica aici, dimpotriva. Desi in Romania sunt considerati mai degraba o alegere buna pentru cei bogati, in Occident sunt foarte des luati in considerare de catre cei ce vor aparate frigorifice. Aceasta gama de produse acopera atat aparate standard, cat si incorporabile, impreuna cu o colectie ce este dedicata folosirii in industria mica sau afaceri.

Pareri Despre Aparatele Frigorifice Liebherr

Dupa cum veti vedea mai jos, parerea utilizatorilor despre aparatele frigorifice de la Liebherr este in general una buna. In doua din cele cinci categorii acoperite, utilizatorii au avut ratinguri medii de peste 4.5 stele din 5, in timp ce in celelalte ratingurile au fost de peste 4.7 stele din 5. In fiecare caz, am inclus si o recomandare de aparat frigorific de la ei, aleasa dintre cele mai populare si apreciate modele ale categoriei respective.

Frigiderele Liebherr, Pareri

Cand vine vorba de frigidere Liebherr, veti descoperi ca producatorul are o oferta foarte bogata, oferind nu mai putin de 45 de modele in aceasta categorie. Vorbim de frigidere cu 1 sau 2 usi, standard sau incorporabile, mai ieftine (sub 2,000 lei) sau foarte scumpe (peste 10,000 lei). Au in oferta cate ceva pentru fiecare, si cred ca nu veti avea vreo problema sa gasiti un model care se potriveste nevoilor voastre, daca preferati aparatele tip frigider.

Liebherr Confort CT 3306, 307 l, Clasa A+

Liebherr Confort CT 3306

 • Raport pret/calitate extraordinar.
 • Capacitate buna, 307 litri (232 frigider, 75 congelator).
 • Sistem SmartFrost la congelator si No Frost la frigider.
 • Tehnologiile Liebherr (VarioSpace, PowerCooling).
 • Clasa energetica A+.

Vezi pretul la: eMAG

Frigiderele Liebherr au un rating mediu de 4.72 stele din 5 posibile. Pe locul 2 din punct de vedere al popularitatii in randul utilizatorilor, cu 20+ modele dintre care 8 au avut ratinguri (33 note date de utilizatori au fost luate in calcul).

Combine Frigorifice Liebherr, Pareri

Fiind un producator specializat pe aparate frigorifice, au acoperit foarte bine si categoria de combine frigorifice, avand nu mai putin de 46 de modele disponibile. Sunt aparate cu o capacitate generoasa, in special cand vine vorba de cea a compartimentului congelatorului. Frigiderul este cel din partea de sus, in timp ce congelatorul este in partea inferioara. Din nou, avem atat aparate mai accesibile, cat si unele mai scumpe. Capacitatea variaza enorm, cele mai mici fiind intre 250-300 litri, in timp ce cele mari au si peste 450 litri.

Liebherr Confort Cuef 4015, 358 l, Clasa A++

Liebherr Confort Cuef 4015

 • Capacitate buna, 358 litri.
 • Clasa energetica A++.
 • Design atragator.
 • Calitatea Liebherr, la pret accesibil.
 • Model silentios, doar 39 dB.

Vezi pretul la: eMAG

Combinele frigorifice Liebherr au un rating mediu de 4.59 stele din 5 posibile. Este una din cele mai populare categorii in care producatorul este activ, iar acest lucru se vede si in multele pareri pozitive lasate de catre cumparatori. Au fost luate in considerare 22 de combine frigorifice si 264 reviewuri.

Side by Side Liebherr, Pareri

Cei de la Liebherr nu au o colectie foarte mare de aparate side by side, dar cele disponibile de la ei tind sa fie modele Premium, la fel ca si restul frigorificelor. Sunt aparate foarte scumpe, dar si cu capacitate enorma, design deosebit, si chiar si cu unele optiuni foarte interesante (vitrina pentru vinuri din exemplul de mai jos este preferata mea).

Liebherr SBSes 7165, 605 l, Clasa A+

Side by side cu vitrina vinuri BioFresh Liebherr SBSes 7165

 • Capacitate foarte buna, 605 litri.
 • Vitrina pentru vinuri inclusa.
 • Full Inox cu un design atragator.
 • Tehnologii FrostControl, SuperFrost, SuperCooling, BioFresh, etc.
 • Pretul foarte mare, accesibil pentru putini utilizatori.

Vezi pretul la: eMAG

Frigiderele side by side Liebherr au un rating mediu de 4.58 stele, din 5 stele posibile. Nu este o categorie foarte puternic populata, dar au totusi doua modele din cele sase vandute, cu ratinguri lasate de catre utilizatori, iar in medie parerea acestora este un excelenta. Din nou, avem produse de calitate, de la o firma recunoscuta pentru calitate in domeniu.

Lazi Frigorifice Liebherr, Pareri

Cei de la Liebherr nu par sa fie mari fani ai lazilor frigorifice, avand doar 3 modele in oferta, cel putin in acest moment. Totusi, toate trei sunt foarte apreciate, parerea utilizatorilor fiind foarte pozitiva. Capacitatea este destul de mare, peste 200-300 litri, dar pe langa o calitate peste medie, aparatele Liebherr vin si cu preturi maricele.

Liebherr Confort GT 3032, 284 l, Clasa A++

Lada frigorifica Liebherr Confort GT 3032

 • Capacitate suficienta pentru majoritatea, 284 litri.
 • Clasa energetica A++.
 • Calitatea Liebherr la un pret accesibil.
 • Tehnologia StopFrost si SuperFrost.
 • Silentioasa, doar 38 dB.

Vezi pretul la: eMAG

Pentru aceasta categorie de produse, ratingul mediu este de 4.77 stele din 5 posibile. Lazile frigorifice Liebherr, desi nu ofera o varietate foarte mare, sunt la fel de apreciate ca si restul produselor oferite de catre aceasta firma in zona de frigorifice.

Congelatoare Liebherr, Pareri

Cand vine vorba de congelarea produselor, cei de la Liebherr par sa prefere congelatoarele verticale, avand 14 modele in aceasta categorie, vs doar 3 lazi frigorifice. Sunt ceva mai avansate decat congelatoarele clasice, avand si optiuni gen LCD sau touchscreen, capacitate intre 50 si 500 litri, si chiar si consum foarte mic de energie (sunt cateva versiuni A+++). Pretul variaza si el destul de mult, avand aparate intre 1200 si 8000 lei.

Liebherr Confort GN2323, 185 l, 6 sertare, Clasa A+

Congelator Liebherr Confort GN2323 pareri

 • Apreciat de majoritatea utilizatorilor, reviewuri excelente.
 • Capacitate 185 litri cu 6 sertare.
 • No Frost, dezghetare automata.
 • Tehnologie (VarioSpace, FrostSafe) si functii (Child Lock)
 • Pretul destul de ridicat, fata de ce ofera competitorii.

Vezi pretul la: eMAG
Ratingul mediu al congelatoarelor Liebherr este de 4.78 stele din 5 posibile. Au fost luate in calcul 7 modele de congelatoare oferite de acest producator, dintr-un total de 13, toate variantele cu reviewuri lasate de utilizatori. In total, au fost 64 de reviewuri lasate de catre utilizatori, iar parerile sunt excelente.

Despre Liebherr

Liebherr este un grup mai mare de firme care activeaza in special in zona constructiilor, dar cu divizii in sisteme aerospatiale si transport, macarale si chiar si in turism. Au si o divizie de aparate electrocasnice, unde se specializeaza in productia de aparate de racire pentru uz casnic sau comercial. Congelatoarele si frigiderele lor sunt produse in special in Europa, iar coordonarea se face printr-o firma din Germania, numita Liebherr-Hausgerate GmbH.

Aparatele Liebherr se caracterizeaza printr-un design modern, si sunt gandite pentru a acoperi toate nevoile utilizatorilor, gama de produse oferite fiind foarte bine diversificata din acest motiv. In fiecare zi, sunt produse peste 7,000 de aparate electrocasnice in fabricile lor.

Majoritatea fabricilor sunt in Europa (Germania, Bulgaria si Austria), cu a patra fiind localizata in Asia (Malaezia).

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.